12 Kasım 2010 Cuma

Sergimde 5.gün...

Sergimin bugünüde eş dost ve tanımadığım kişilerin ziyaretleri ile geçti...
Ama birtarafdan hiç boş durmadım oyun hamuru elimden düşmedi. Minik minik hayvanlar yaparak sergime ilgi gösteren cocuklara hediye ettim:)) Futbol takımlarının renkleri ile yapmam dahada çekici oldu:))
Resim Ekle

4 yorum:

  1. Serginiz hayırlı olsun.
    İstanbul dışında olunca pek çok sergiyi kaçırıyoruz. İnşallah güzel geçiyordur.
    Bol satış ve siparişler...
    <:))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Mayri.
    Evet ilk sergim ve ilk satışlarım gerçekleşiyor çok şükür. Yaptıklarım hep tek olduğu için satarken içim cız ediyor:))
    7 adet minyatürümü sattım cumartesi ve pazar daha hareketli olacak bakalım hayırlısı.
    Tekrar teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  3. Serginizi ziyaret edenler arasindayim ancak satin alamadim bu ay ekstra harcamalarim cok olunca butce meselesinden :) Yoksa emek karsiligi olarak fiyatlari uygundu gercekten.. Bekledigimden cok cok daha guzeldi. Zeytinburnundan geldim ama baska sehirdede olsam gelinirmis yani :) Emeginize saglik. Tum detaylari dusunmussunuz. Esim ve ben hayran kaldik. Ayrica hediye ettiginiz minyatur nike canta icin tekrar tesekkurler. Cok mutlu oldum hemen evimin bas kosesinde bir yere koydum... Yeni eserlerinizi hep takip edecegim.. Basarilarinizin devamini dilerim...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Canan hanım bende şimdi segimden geldim.Baya yoğun geçen ve yorulduğum günün ardından sizingibi beğenilerini ileten ve yaptıklarımı takdir edenler oldukca yorgunluk felan kalmıyor.
    Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim.
    Söylemeyi unuttum nıke çantayı yeni yapmıştım koruyucu sürmemiştim.Bir oje parlatıcısı veya vernik sürerseniz uzun ömürlü olacaktır.
    Saygılarımla..

    YanıtlaSil